Over Daan

Al vanaf jonge leeftijd ben ik in ge├»nteresseerd in wat zich in de breedste zin van het woord laat omschrijven als ‘creatieve techniek’. Op mijn achtste kwam dat tot uitdrukking in de legobouwwerken en strips die ik maakte, tijdens mijn tienerjaren in het sleutelen aan mijn Berini-Brommers en het maken van muziek. Gedurende mijn studietijd kon ik deze voorliefde kwijt tijdens de opleiding Beeld en Geluid (Koninklijke Kunstacademie en het Koninklijk Conservatorium te Den Haag). Tijdens deze opleiding, waarin ik onder meer games en theater maakte en muziek componeerde, startte ik reeds met het bouwen en ontwerpen van websites. De afgelopen 19 jaar heb ik mij op vele vlakken ontwikkeld, met als gemene deler een passie voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke concepten.

Ik heb onder andere gewerkt bij: Mangrove, eFocus, 100% EMAIL, NCRV, Tremani en Museum Boijmans Van Beuningen. Sinds 2012 ben ik zelfstandig ondernemer en ben ik begonnen met Studio Ajeto!

Specialismen: Analyse, Webdesign, Responsive Design, Concepting, Prototyping (Axure), Scrum, Usability, Project Management, Coding (frontend & backend), Social Media, Media advies